Home > Nieuws

Nieuws

Hieronder leest u het laatste nieuws over Royal A-ware. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meldt u dan aan voor onze Nieuwsbrief.

Voor persvragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Corporate Communicatie via communicatie@royal-aware.com.

6 april 2022

Akkoord met curator Hollebeekhoeve

Dinsdag 15 maart jl. is door de rechtbank te Gent het faillissement uitgesproken over Hollebeekhoeve in Kruibeke (BE). Royal A-ware heeft een akkoord bereikt met de curator betreffende de overname van de installaties. Aan de getroffen medewerkers wordt de mogelijkheid geboden in dienst te treden bij A-ware.

15 februari 2022

Oscar Meuffels aan de slag bij Royal A-ware

Op 1 februari is Oscar Meuffels bij Royal A-ware gestart als Director Public Affairs & Corporate Social Responsibility. Oscar is geen onbekende in de zuivelsector. Voor zijn komst naar Royal A-ware was Oscar directeur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO).

26 januari 2022

Hoogwegt en Royal A-ware sluiten partnership

Royal A-ware en Hoogwegt gaan intensief samenwerken voor de verkoop van melkpoeders en room die Royal A-ware produceert in Aalter (België). Beide partijen sloten eind december een lange termijn partnershipovereenkomst af. De samenwerking versterkt de kernactiviteiten van beide familiebedrijven.

25 november 2021

Partnership UCI Wereldbeker Veldrijden

Royal A-ware is vanaf 21 november 2021 een van de trotse partners van de UCI Wereldbeker Veldrijden.

3 november 2021

Royal A-ware van start in Aalter

Dinsdag 2 november vond in Aalter (België) de officiële overdracht plaats van de melkpoederactiviteiten van FrieslandCampina aan Royal A-ware. De veertig direct betrokken medewerkers zijn in dienst gekomen van Royal A-ware.

7 oktober 2021

Overname melkpoederactiviteiten Aalter (België) afgerond

Met ingang van maandag 1 november 2021 neemt Royal A-ware de melkpoederactiviteiten in Aalter (België) over van FrieslandCampina. De verkoop werd vorig jaar december aangekondigd. De 40 medewerkers die werkzaam zijn in Aalter, komen in dienst bij Royal A-ware.

1 juli 2021

Eerste melkophaling A-ware België

Donderdag 1 juli was het eindelijk zo ver: AB Texel haalde voor het eerste melk voor ons op bij de Vlaamse melkleveraars! Luc Van Hoe is blij u te kunnen melden dat de A-ware trein is vertrokken en nu echt door Vlaanderen rijdt.

23 april 2021

Verdere verduurzaming zuivelschap Albert Heijn in Nederland

Het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma wordt uitgebreid met ongeveer 150 melkveehouders die kaas en zuivel leveren van het eigen merk Zaanse Hoeve. Samen met Royal A-ware en Zuivelcoöperatie DeltaMilk werkt Albert Heijn aan de verdere verduurzaming en uitbreiding van het zuivel- en kaasschap via het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma.

22 april 2021

Ontwikkeling hypermoderne zuivelfabriek Estland

SCE E-Piim, Royal A-Ware en Interfood Group bundelen hun krachten voor duurzame groei en hogere productiviteit door de oprichting van de modernste zuivelfabriek in Estland, in de Baltische staten. Hierdoor wordt de capaciteit van de Estse zuivelindustrie aanzienlijk verbeterd en worden de inspanningen voor de verdere ontwikkeling van de melkveehouderij in de regio versterkt.

25 maart 2021

PlattelandsTV bezoekt informatiebijeenkomst A-ware België

Veel Vlaamse melkveehouders toonden interesse en afgelopen maand vonden diverse (corona proof) informatiebijeenkomsten plaats om melkveehouders te informeren en nader met elkaar kennis te maken. PlattelandsTV bezocht één van de bijeenkomsten en maakte dit actua-item.